Soita heti Soita+358 43 217 0000

Portfolio

Tauko

Valokuvauspalvelut

Otamme rentoja ja edustavia muotokuvia elämäsi merkittävistä tapahtumista, kuten rippijuhlista, valmistujaisista tai mistä tahansa muusta tapahtumasta jonka haluat muistaa.

Kuvaamme myös elämäsi eläinystävät, koirat ja kissat ja muut pienlemmikit.

Yrityksille tarjoamme mm. toimitilakuvauksia ja henkilöstömuotokuvia. Onko teillä kenties avajaiset lähitulevaisuudessa? Voimme kuvata tapahtuman! Vaihtuuko henkilöstö? Kuvaamme senkin!

Yhteydenotto on helppoa. Käytä lomaketta, soita tai tekstaa, mikä tahansa käy! Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisia kuvia tarvitset, niin suunnitellaan yhdessä ja sovitaan hinnasta.

Valokuvaajasta

Aloitin kuvaamisen vuonna 2011 ja olen erikoistunut pääasiassa maisemakuvaukseen. Kiinnostukseni heräsi myös arkkitehtuuri- ja muotokuvausta kohtaan. Portfoliossani on esimerkkejä kaikista näistä aihealueista.

Kuvaustyylini on rento ja haluan ilmaista kuvissani luontevuutta, jotta kuvia voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Tämänkään takia emme kuvaa studiossa, vaan etsimme sinua miellyttävän sijainnin luonnosta tai kaupungin keskustasta toimimaan kuvan ympäristönä.