Soita heti Soita+358 43 217 0000

Tilausta koskevat käyttö- ja toimitusehdot

Tilauksen tekeminen

Tekemällä tilauksen osoitat olevasi vähintään 16-vuotias ja ilmaiset täten suostumuksesi tietojen tallentamiselle tietojärjestelmäämme. Tilauksen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään vain tällä sivulla ilmaistuin tavoin.

Lisätietoja tietojen käsittelystä ja rekisteristä voit lukea rekisteriselosteesta.

Tilauksen vahvistuminen

Tilaus vahvistuu vastaanotettuamme maksun tilauksesta. Taulun valmistusprosessi alkaa vasta tilauksen vahvistumisen jälkeen ja saat vahvistuksen siitä sähköpostiisi.

Palautusoikeus ja maksuehdot

Tuotteen voi palauttaa mikäli siinä ilmenee valmistusvirhe. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä meihin. Tuotetta tilatessasi sitoudut maksamaan valitsemallesi tuotteelle määritellyn hinnan laskussa määriteltyyn eräpäivään mennessä. Käytä maksaessasi laskuun merkittyä tili- ja viitenumeroa.

Eräpäivä on tilauspäivästä 7 päivän kuluttua. Kun maksat tilauksesi heti, saat taulusi nopeammin. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, tilaus peruuntuu.

Tällä hetkellä ainut maksutapa on lasku. Laskun voit maksaa verkkopankissa tilisiirrolla.

Toimitusehdot

Tilattu tuote toimitetaan postitse asiakkaan tilauslomakkeessa ilmoittamaan osoitteeseen. Tuotteen toimittaa Ifolor Oy. Asiakas on vastuussa siitä, että osoite on ilmoitettu oikein.

Toimitusaika riippuu tilatusta taulutyypistä.

Toimitusajat

Canvas-taulu

4 arkipäivää + toimitus

Alumiini- ja Akryylilasitaulut

9 arkipäivää + toimitus

Nämä toimitusaika-arviot ovat päteviä maksettuasi tilauksen ja vastaanotettuasi tilauksen vahvistussähköpostin.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme lomakkeeseen syöttämäsi henkilötiedot tilauksen käsittelyn ja toimituksen mahdollistamiseksi. Hyväksymällä ehdot hyväksyt tietojen tallennuksen ja käsittelyn.

Suostumus tietojen luovutukseen kumppanille

Hyväksymällä nämä ehdot, suostut osoitetietojesi luovutukseen Ifolor Oy:lle, joka valmistaa ja toimittaa kuvatuotteet. Tiedot luovutetaan Ifolorille ainoastaan tuotteen toimitusta varten.